Om oss

Nettbutikken

Ved24.no eies og driftes av Christiania Vedforretning, som nå er en av Oslos ledende leverandør av vedsalg til privatpersoner og bedrifter. I mer enn 25 år har vi hatt tusenvis av fornøyde kunder ved å opprettholde høy ved-kvalitet og gode leveranser fra vårt lager på Alnabru i Oslo.

Om nettsiden Ved24.no

Vi er stolt av å selge norskprodusert bjørk som kommer fra Trysiltraktene

Vår ved har inntil 35% høyere brennverdi enn ved produsert i Øst-Europa! Det betyr lavere forbruk av ved, mindre forurensning og mer varme for pengene! Bjørkveden leveres ferdigstilt og pakket i 40 liter poser, med et fuktighetsinnhold på mindre enn 20% for de beste oppvarmingresultatene.

Levering direkte på døren i Oslo og omegn.

Veden leveres ferdigstilt og pakket i 40 liter poser, med et fuktighetsinnhold på mindre enn 20% for de beste oppvarmingresultatene. Om ønskelig kan du også velge å hente varene direkte på vårt lagerutsalg i Ole Deviksvei 48 på Alnabru i Oslo.

VIKTIG INFO!!

På grunn av stor pågang må det beregnes noe vente tid på å få ved levert

Vår kapasitet er nå SPRENGT!

Vi beklager til alle våre nye og gamle kunder, men i den siste tiden har vi mottatt så mange ved-bestillinger at vi dessverre har blitt tvunget til stenge vår nettbutikk og ordretelefon for flere bestillinger.

Som en midlertidig løsning ber vi deg vennligst om å benytte vårt registreringsskjema, så gir vi deg tilbakemelding så snart vi har "kontroll".

Vi håper på forståelse for dette. Takk.

Med vennlig hilsen
oss i Ved24


Vennligst "Kryss av" for hvilken ved du er interessert i.
 

VIKTIG INFO!

Utkjøring av ved skjer nå KUN på
tirsdager og torsdager mellom  kl. 16-20