Personvern

Personopplysninger
All behandling og bruk av personopplysninger behandles i samsvar med personopplysningslov og – forskrift. Ved24.no kommer ikke til å selge eller overlevere dine personopplysninger til tredjepart med mindre dette er nødvendig for å gjennomføre ordren/avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfelle.

Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som finnes registrert om deg. Dersom opplysningene er uriktige, irrelevante eller ufullstendige kan du kreve dem rettet eller slettet. Du har også rett til å bli informert om alle de behandlinger av personopplysninger som foregår hos Ved24.no.

Dersom du ønsker innsyn kontakt Ved24.no skriftlig på følgende adresse;

Ved24.no
Ole Deviks Vei 48, 0668 Oslo
Telefon 22 64 47 60

Se personopplysningsloven for ytterligere informasjon.

Sikkerhet
Når du handler på våre nettsider skal du vite at du handler trygt.
Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Dibs, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med Cardia har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.

Av sikkerhetsmessige grunner lagrer vi i butikken ikke ditt kreditkortnummer. Sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig. Det er like sikkert å handle med kort hos Pur Norsk som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.

Når du kjøper via vår nettbutikk kan du betale med Visa eller MasterCard/EuroCard.

Har du spørsmål, vennligst ta kontakt med oss på e-post:  salg@ved24.no

VIKTIG INFO!!

På grunn av stor pågang må det beregnes noe vente tid på å få ved levert

VIKTIG INFO!

Utkjøring av ved skjer nå KUN på
tirsdager og torsdager mellom  kl. 16-20